Asiantuntijamme

Asiantuntijamme ovat kokeneita liikuntaravitsemuksen osaajia. Kaikilla asiantuntijoillamme on vankka kokemus urheilijoiden kanssa toimimisesta ja pohjana yliopistotason ravitsemuskoulutus. Perustamme osaamisemme tutkittuun tietoon ja asiakastyön myötä karttuneeseen osaamiseen.

profiilikuva_tomi_valtanen_

Tomi Valtanen

Koulutukseltani olen terveystieteiden maisteri ja laillistettu ravitsemusterapeutti. Olen vastannut SM-liiga ja Veikkausliiga seurojen ravitsemusvalmennuksesta ja työskentelen säännöllisesti eri lajien kansainvälisten ja kansallisen tason urheilijoiden kanssa. Lisäksi koulutan tulevia urheiluravitsemuksen ammattilaisia Itä-Suomen yliopiston urheiluravitsemusopinnoissa. Olen myös mukana Suomen urheiluravitsemuksen asiantuntijat yhdistyksen hallituksessa. Vahvuuteni ravitsemuksessa ovat painonhallinta, häiriintynyt syöminen ja syömishäiriö, ruoansulatuskanavan vaivat, suorituskykyä tukeva ruokavalio, raudanpuute ja kasvisruokavalio.

Jos tarvitset apua esimerkiksi kasvisruokavalion koostamisessa, painonhallinnan järkevässä toteuttamisessa, vatsavaivojen selättämisessä tai haluat vaikka tarkistaa, että ruokavaliosi tukee suorituskykyäsi ja terveyttäsi, voit varata minulle etävastaanottoajan ajanvarauksestamme. Jos et löydä ajanvarauksesta sopivaa aikaa, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse tai yhteystietolomakkeen kautta.

Advertisement