Nuoren urheilijan ravitsemus -verkkovalmennus

Julkaisimme vuoden alussa nuorille urheilijoille suunnatun verkkovalmennuksen. Valmennukseen on jo tähän mennessä osallistunut yli 100 nuorta.

Nuoren urheilijan ravitsemus -verkkovalmennus on suunnattu urheiluseuroille ja niissä harrastaville nuorille urheilijoille sekä yksittäisillä nuorille urheilijoille. Verkkovalmennus koostuu kahdeksasta eri osiosta, joissa käydään läpi nuoren urheilijan ravitsemuksen tärkeimmät teemat. Jokainen osio pitää sisällään lyhyen ja innostavan videotietoiskun, jota seuraa käytännön tehtävä. Käytännön tehtävässä hyödynnetään erilaisia aktiivisen oppimisen keinoja, jotta verkkovalmennuksessa läpikäydyt asiat jäisivät mahdollisimman tehokkaasti nuoren arkeen mukaan. Osallistujilla on myös mahdollisuus kysyä koko valmennuksen ajan urheiluravitsemuksen asiantuntijalta ravitsemukseen liittyviä kysymyksiä. Valmennus on suunnattu 14-19 vuoden ikäisille.

Valmennus on saanut hyvää palautetta niin nuorilta urheilijoilta kuin heidän valmentajiltaan. Voit lukea alta muutamia valmennuksesta annettuja palautteita:

Videot oli kiinnostavia ja niistä oppi paljon uusia asioita. Oli kans kiva, kun pääsi ihan käytännössä kokeilemaan asioita omaan syömiseen.

Vilma, 16 v, yleisurheilija

Tykkäsin, kun kurssilla oli paljon erilaisia käytännön tehtäviä. Sain paljon uusia ideoita välipalojen koostamiseen ja nyt uskallan syödä enemmän ruokaa kuin aikaisemmin. Hyvä kurssi 🙂

Siiri 15 v, voimistelija

Huomasin, että kurssin aikana alkoi jaksamaan paremmin harjoituksissa. Aikaisemmin mulla saattoi olla tosi pitkiä välejä syömisten välillä. Nyt kun siihen kiinnitti huomioita, niin se auttoi tosi paljon. Otin myös pidempiin harjoituksiin mukaan välipaloja, niin sekin piristi hyvin.

Oona 17 v, jalkapalloilija

Yllättävän hyvä kurssi 😀 videot oli ihan hauskoja ja mukavia katsoa.

Rasmus 16 v, jääkiekkoilija

Täs oli monia tuttuja asioita, joita oon kuullut mm. aikaisemmilta ravitsemusluennoilta. Nyt kun tuli tehtyä noita käytännön tehtäviä, niin vasta kunnolla ymmärsi, että kyllähän noilla on vaikutusta harjoitteluun.

Mikko 18 v, yleisurheilija

Voit tutustua valmennukseen tarkemmin täältä tai klikkaamalla alla olevaa kuvaa.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s