Ravitsemusvalmennus

Tarjoamme ravitsemusvalmennusta aina huippu-urheilijoista kuntoilijoihin. Asiantuntijamme ovat yliopistokoulutettuja ammattilaisia, joilla on vankka kokemus liikkujien ravitsemusvalmennuksesta. Ohjaamme ammattitaitoisella, mutta rennolla otteella.

Jokaisen urheilijan ja kuntoilijan tilanne on yksilöllinen. Yksi tarvitsee apua kasvisruokavalion toteuttamiseen, toinen painonhallintaan, kolmas vatsavaivoihin ja niin edes päin. Pyrimme löytämään käytännöllisimmät ratkaisut sinun tilanteeseesi, jotta voit kehittyä urheilijana mahdollisimman hyvin.

Tarjoamme apua esimerkiksi seuraavissa asioissa

 • Vatsavaivat
 • Kasvisruokavalio
 • Painonhallinta ja kehonkoostumuksen muokkaaminen
 • Suorituskyvyn tukeminen ravitsemuksella
 • Raudanpuute
 • Syömishäiriö ja häiriintynyt syöminen

Voit katsoa asiantuntijoidemme osaamisen täältä ja etsiä itsellesi sopivan ammattilaisen.

Ohjauksen kulku

Ensimmäisellä ohjauskerralla kartoitamme tilannettasi, ruokailutottumuksiasi, harjoittelumääriäsi ja tavoitteitasi ja teemme yhdessä ravitsemussuunnitelman. Huomioimme ohjauksessa myös muut keskeiset elämäntapoihin liittyvät tekijät, kuten unen, elämäntilanteen ja palautumisen. Annamme ohjauksen päätteeksi kirjalliset ohjeet ja mahdollisen lisämateriaalin tukemaan suunnitelman toteutusta. Seuranta toteutaan ja sovitaan yksilöllisesti. Joskus yksinkin ohjauskerta riittää.

 • Ravitsemusvalmennus (60 min) 119 € (sis. kirjalliset ohjeet ja materiaalit)
  + ensimmäinen seuranta 99,–
  + seuraavat seurannat 89,–
Opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät saavat palveluistamme 15 % alennuksen.

Vastaanoton varaaminen

Vastaanotot toteutetaan pääosin etänä. Etävalmennus voidaan toteuttaa toiveittesi ja mahdollisuuksien mukaisesti joko puhelimitse tai etäyhteydellä (Teams/Zoom) välityksellä. Jatkoseuranta voidaan toteuttaa ruokakuvapäiväkirjan, kirjallisen ruokapäiväkirjan, sähköpostiviestittelyn, puheluiden ja/tai videotapaamisten avulla.

Ammattilainen pitää silmällä tilanteesi ja ruokailutottumuksiesi kehittymistä. Lisäksi hän tukee ja auttaa sinua erilaisissa kysymyksissä ja haasteissa. Keskeistä on, että syömisessä voidaan säilyttää mielekkyys, monipuolisuus ja rento ote, jotta suorituskykyä ja terveyttä edistävästä syömisestä tulee sujuva osa arkea. Voit pitää seurannan ajan yhteyttä valmentajaasi yhdessä sovitulla tavalla.

Täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä.

Huom! Yhteydenottolomakkeen lähettäminen ei velvoita palvelun ostamiseen.

*Lue sopimusehdot ja tietosuojakäytännöt tästä.

Advertisement