Urheiluseurat

Tarjoamme urheiluseuroille ravitsemusvalmennuspaketteja, joihin voi kuulua mm. luentoja, workshoppeja ja urheilijoiden henkilökohtaista ravitsemusohjausta. Myös yksittäiset workshopit tai luennot joko paikan päällä tai etänä ovat mahdollisia. Olemme toteuttaneet ravitsemusvalmennuskokonaisuuksia mm. Veikkausliigaseura FC Interin ja SM-liigaseura TPS:n edustusjoukkueille sekä useille muille seuroille.

Ravitsemusvalmennuspaketit

Suosittelemme, että ravitsemusvalmennuskokonaisuus rakennetaan useammasta eri palasesta. Kävisikö seurallenne esimerkiksi jokin alla esitellyistä paketeista? Suunnittelemme myös yksilöllisen paketin seuranne tarpeisiin.

Nouseva tähti – ravitsemusvalmennus nuorille urheilijoille

  • Sisältää kaksi 60 min tapaamiskertaa. Tapaamiset sisältävät useita lyhyitä ravitsemusasiantuntijan tekemiä tietoiskuja, joista siirrytään havainnoillistaviin tehtäviin. Tapaamisilla keskitytään nuoren urheilijan keskeisiin ravitsemuskysymyksiin. Tapaamisten välillä nuoret saavat käytännönläheisiä tehtäviä. Tapaamisten suositusväli on 2-4 viikkoa, joka sovitaan aina tapauskohtaisesti. Luennot ja workshopit voidaan toteuttaa joko etänä tai paikan päällä. Ravitsemusvalmennus mukautetaan kuhunkin urheilulajiin sopivaksi.

Huippu-urheilijan ravitsemusvalmennus

  • Sisältää 60 min alkuluennon ja kaksi 60 min workshoppia. Alkuluennolla käydään läpi huippu-urheilijan keskeiset ravitsemuskysymykset. Kahdella workshopilla viedään asiat konkreatian tasolle erilaisten käytännöntehtävien myötä. Tapaamisten välille urheilijat saavat tehtäviä, jotka tukevat luennoissa ja workshopeissa käytyä asiaa. Tapaamisten suositusväli on 2-4 viikkoa, joka sovitaan aina tapauskohtaisesti. Luennot ja workhopit voidaan toteuttaa joko etänä tai paikan päällä. Ravitsemusvalmennus mukautetaan kuhunkin urheilulajiin sopivaksi.

Täydentäviä palveluja

Ravitsemusvalmennuspaketteja voi täydentää erilaisilla lisäpalveluilla, kuten henkilökohtaisilla ravitsemusohjauksilla tai keittiöhenkilökunnan preppauksella.

Henkilökohtainen ravitsemusohjaus

  • Henkilökohtaisessa ravitsemusohjauksessa päästään pureutumaan syvemmälle urheilijan ravitsemukseen. Yksittäisten urheilijoiden henkilökohtaista ravitsemusohjausta kannattaa harkita esimerkiksi haastavammissa ravitsemustapauksissa (mm. vatsavaivat, painonhallinta, 1 tyypin diabetes). Toki ravitsemusohjauksesta on varmasti hyötyä jokaiselle tavoitteellisesti harjoittelevalla urheilijalle.
  • Ravitsemusohjaukset kestävät noin 60 min. Suosittelemme, että yksittäisellä urheilijalla on kaksi tapaamiskertaa. Toki yksittäisestäkin kerrasta on hyötyä. Ravitsemusohjaukset voidaan toteuttaa paikan päällä tai etänä.
  • Ensiohjauksen hinta 85-100 euroa (hinta riippuu ravitsemusohjausten kokonaismäärästä)
  • Seurantakäyntien hinta 70-80 euroa (hinta riippuu ravitsemusohjausten kokonaismäärästä)

Kuvaruokapäiväkirja

  • Henkilökohtainen ravitsemussuunnitelma kuvaruokapäiväkirjan pohjalta. Urheilija täyttää 5 päivän ajalta kuvaruokapäiväkirjaa ja urheiluravitsemuksen ammattilainen antaa sen pohjalta konkreettisen ravitsemussuunnitelman ruokavalion kehittämiseksi.
  • Hinta 30-40 euroa/urheilija (hinta riippuu ravitsemusohjausten kokonaismäärästä)

Keittiöhenkilökunnan preppaus

  • Monien palloiluseurojen pelaajat syövät ison osan aterioista seuran yhteistyöravintolassa tai seuran omassa ravintolassa. Joten on merkityksellistä, minkälaista ruokaa ravintolassa on tarjolla. Käymme läpi keittiöhenkilökunnan kanssa parhaat ravitsemuskäytännöt urheilijoiden kehityksen ja suorituskyvyn tueksi.

Ota yhteyttä

Voit olla meihin yhteydessä alla olevalla yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse.

Yhteydenottolomake


Advertisement